Bootcamp

Fitter.Faster.Stronger

Bootcamp Almere

Bootcamp Almere

Jouw Bootcamp

inschrijven Is gratis

Sterker en fitter worden? Schrijf je vandaag nog in! Je inschrijven voor een bootcamp in Almere was nog nooit zo eenvoudig.

BOOTCAMP VANAF €14,95 PER MAAND

Fitness Programs

Gewichtsverlies

Bodybuilding

Cardio training

Crossfit

Conditietraining

Yoga

Bootcamp Almere
Vanaf

€14,95/mo

Deelnemen aan een onbeperkt aantal bootcamps per maand? Vanaf € 14,95 sport jij onbeperkt!

€ 0.00

Inschrijfgeld

GET READY FOR
YOUR BOOTCAMP

 

 

Een pittige conditie- en krachttraining combineren? Aan jouw lichaam, mentale gezondheid en zelfbeeld werken in een klein groepje? Dan zit je goed bij Sportschool Almere.nl. Wij bieden je in meerdere sportscholen in Almere stevige bootcamps aan. Van beginner tot doorgewinterde sporter: wij hebben een bootcamp op maat voor jou.

Wij gaan met je aan de slag, krijgen je fitter dan ooit en werken meteen ook aan je mentale welzijn. Binnen of buiten, winter of zomer: wij zorgen voor de geknipte bootcamp sessies afgestemd op jouw conditie. Alle trainingsmaterialen zijn voorzien, onze instructeurs staan voor je klaar en andere sporters zorgen voor dat tikkeltje extra drive.

Als jij klaar bent om aan jezelf te werken, staan wij klaar om je te helpen.

 Featured Programs

Personal Training

Ben jij meer te vinden voor een bootcamp op je eentje? Onze professionele en gecertificeerde trainers gaan graag individueel met je aan de slag. Een programma op maat zorgt voor de ultieme bootcamp in Almere. Kracht en cardio komen perfect samen, maken je fysiek sterker en boosten je zelfvertrouwen. De snelste weg naar een fitter bestaan. Iedereen verdient wat persoonlijke aandacht!

Groepslessen

Elkaar stimuleren, ondersteunen en helpen? Tijdens onze bootcamps in kleine groepjes push je elkaar net dat tikkeltje verder, dit steeds onder begeleiding van opgeleide coaches en motivators. Zo werk je niet alleen aan je fitheid, maar ook aan je sociale leven. Jij traint in Almere op je eigen tempo, terwijl je gestimuleerd wordt door de groepsdynamiek. Reken maar dat je stevige stappen vooruit zetten en dat boordevol enthousiasme.

Fitness 

Jouw bootcamp sessies aanvullen met workouts in de gym? Perfect mogelijk! Wij groeperen heel wat sportscholen in Almere waar je je stevig kunt uitleven. Hier werk je individueel aan je kracht en je uithouding, wanneer het jou past en op je eigen ritme. Je kunt elke dag in onze sportscholen terecht voor de perfecte training op kwalitatieve toestellen.

Ervaringen

“Sportschool Almere.nl geeft mij de mogelijkheid om te werken aan mijn fitheid, mentale gezondheid en zelfvertrouwen! De locaties zijn geweldig en schoon en de community geven mij echt het gevoel dat ik tot een Gym Family hoor. Dank, SportschoolAlmere.nl. Ga zo door!”

Marissa James

“De locaties van SportschoolAlmere.nl zijn echt high-end! Ik kan werken aan mijn persoonlijk doelen en daarbij voel ik me echt heel fit. De begeleiding is werkelijk on-point, ze geven niet alleen goede instructies hoe je oefeningen moet doen, maar ook dat op mentaal vlak zorgen ze ervoor dat ik een sterkere vrouw wordt.”

Jinga Low

Work

Fitter.Faster.Stronger

Bootcamp Almere

Bootcamp Almere

 Sterker worden was nog nooit zo eenvoudig

 

Bootcamp VANAF €14,95 PER MAAND