Fitness

Fitter.Faster.Stronger

Fitness Almere

Fitness Almere

Jouw Fitness

inschrijven Is gratis

Schrijf je vandaag in! Fitter worden bij één van onze aangesloten sportscholen was nog nooit zo eenvoudig.

SPORTEN VANAF €14,95 PER MAAND

Fitness Programs

Gewichtsverlies

Bodybuilding

Cardio training

Crossfit

Conditietraining

Yoga

Fitness Almere
Vanaf

€14,95/mo

Profiteer nu van ons voordelige tarief. Voor slechts 14,95 per maand kan je onbeperkt sporten en deelnemen aan diverse groepslessen.

€ 0.00

Inschrijfgeld

 Join Our Gym.
Our Family.

 

 

Wil jij werken aan je fysieke gesteldheid, mentale gezondheid en aan zelfvertrouwen? Dan ben jij bij Sportschool Almere.nl aan het juiste adres. De verschillende sportscholen in Almere bieden een uitgebreid spectrum aan sportprogramma’s aan die jou helpen om de ultieme uitdaging aan te gaan om fit te worden. De focus ligt daarbij op het leveren op de persoonlijke ontwikkeling van het jouw lichaam en geest. Alle sportscholen zijn hoogwaardig afgewerkt en van alle gemakken voorzien. Daarbij kun je denken aan hoogwaardig cardio-apparatuur, varia kracht- & functionele trainingsmaterialen en een aangename ontvangstruimte met sanitaire gelegenheden.

Ben jij klaar voor de uitdaging om het beste uit jezelf te halen? Wij staan klaar om je te begeleiden! Join our familiy!

 Featured Programs

Personal Training

Aandacht maakt alles mooier. Dat geldt ook voor Sportschool Almere.nl. Onze sportscholen doen er alles aan om jou persoonlijke ontwikkeling voorop te stellen. Je wordt begeleid door professionele en gecertificeerde trainers die jarenlang ervaring hebben. Zij helpen je fysiek sterker te worden, maar assisteren ook aan jouw mentale gezondheid en zelfvertrouwen!

Groepslessen

Wil jij samen met andere sporten? Dat kan! Onze sportscholen in Almere bieden diverse groepslessen aan waarbij jij naast sporten ook sociaal met andere fit kan worden. Elke dag staan er weer nieuwe en uitdagende groepslessen op ons sportmenu. Hierbij kan je werken hebben aan jou fitheid en uithoudingsvermogen. Dat doe je allemaal op je eigen tempo, maar zorg je tegelijkertijd ook dat je het uiterste uit jezelf haalt. Blijf vechten, ook als het moeilijk wordt. Pijn is tijdelijk, opgeven is voor altijd.

Fitness 

Wil jij individueel aan jezelf uitdagen in het krachthonk? Dat kan! Onze locaties hebben de beste middelen om individueel aan jou kracht en uithoudingsvermogen te werken. Daarbij kan jij zelf de tijdstip uitkiezen wanneer jij naar de sportschool gaat en daarbij bepaal je ook nog eens je eigen tempo. Onze sportscholen zijn iedere dag open. Dat geeft jou bij uitstek de mogelijkheid om te werken aan je eigen fitheid,mentale gezondheid en zelfvertrouwen.

Ervaringen

“Sportschool Almere.nl geeft mij de mogelijkheid om te werken aan mijn fitheid, mentale gezondheid en zelfvertrouwen! De locaties zijn geweldig en schoon en de community geven mij echt het gevoel dat ik tot een Gym Family hoor. Dank, SportschoolAlmere.nl. Ga zo door!”

Marissa James

“De locaties van SportschoolAlmere.nl zijn echt high-end! Ik kan werken aan mijn persoonlijk doelen en daarbij voel ik me echt heel fit. De begeleiding is werkelijk on-point, ze geven niet alleen goede instructies hoe je oefeningen moet doen, maar ook dat op mentaal vlak zorgen ze ervoor dat ik een sterkere vrouw wordt.”

Jinga Low

Work

Fitter.Faster.Stronger

Fitness Almere

Fitness Almere

Fitter worden was nog nooit zo eenvoudig

SPORTEN VANAF €14,95 PER MAAND