Become a Member

Join

Single Day Pass

Membership

Membership Plus

0Personal Training

One-Time Class

Vanaf

€14,95 per maand

Sporten bij een sportschool in almere kan al vanaf 14,95 per maand afhankelijk van het abonnement wat je kiest.

€0.00

Jouw eerste tour is gratis

Aangesloten Sportscholen

De onderstaande sportscholen zijn aangesloten bij sportschoolalmere.nl.
Boek vandaag jouw tour door je nieuwe sportschool.

Uw Sportschool

Uw sportschool kan hier staan vanaf voor €15,- per maand of €150,- per jaar.

Gegarandeerd nieuwe leden via ons platform.

Classes & programs

Gewichtsverlies

Wil jij fit worden en je vetrolletjes verbranden? Dat kan met ons Gewichtverlies programma. Daarbij ga je intensief aan de slag om ervoor te zorgen dat jij zelfverzekerd het leven doorgaat. Niet alleen zul je moeten sporten, maar je zult ook je lifestyle en eten moeten aanpassen om jou doel te bereiken. Onze trainers begeleiden je daarin en helpen je waar nodig om motivatie te krijgen.

Cardio

Onze sportscholen bieden ook hardloop en fiets programma’s aan waarbij jij het cardiotraining echt onder de knie krijgt. Elke dag kun je bij de sportscholen in Almere onder begeleiding aan je cardio werken. Dat kan je met onze hometrainers, recumbent bikes, sprinter bikes, roeitrainers, loopbanden, trilplaten en crosstrainers. Onze trainers werken met jou aan technische goed trainen, waarmee je uiteindelijk je duurvermogen, snelheid en kracht gaat uitbouwen.

Conditietraining

Vind jij het leuk om te even helemaal stuk te gaan? Dat kan bij de conditieirraining van de sportscholen in Almere. De spotscholen bieden tal van trainingen aan die jou helpen om de algehele conditie te verbeteren en jou een fit lichaam te geven

Crossfit

Staat voor trainingen waarbij je functionele bewegingen op gevarieerde manieren gaat doen. Dat doe je met hoge intensiteit met jou Workout of the Day (WOD). Bij programma CrossFit wordt je een manier van trainen aangeleerd waarbij Olympisch gewichtheffen, atletiek en gymnastiek gemixed worden. Hierbij zal jij je specialiseren in meerdere sportonderdelen.

Yoga

Yoga programma zorgt voor de balans voor jouw lichaam. Binnen dit programma maak je gebruik van oefeningen die jouw kracht en lenigheid geven. De mobiliteitsoefeningen geven veel aandacht aan core-spieren, heupen, rugspieren, schouderspieren en hamstrings. Het doel is jouw lichaam in volledige balans te krijgen.

Kids Gym

Onze sportscholen bieden ook lessen aan voor Kids! De lessen zorgen ervoor dat de kinderen in aanmerking komen met verschillend disciplines. Daarbij gaat vooral om technische goed sporten. Denk hierbij aan goed kunnen hardlopen en of sprinten, maar ook de basis van mobiliteitsoefeningen ontbreken heir niet. Het doel is om de kinderen een goede basis te geven voor hun toekomstige fitte lichaam.

Testimonials

Work

Bigger.Faster.Stronger

Sportschool Almere

Gym H0urs

Monday-Friday: 5am – 11pm

Saturday: 5am – 10pm

Sunday: 5am – 9pm

Boek jouw tour door de sportschool